Eva Rosenstand borduurpakketten

Het Deense merk Eva Rosenstand maakt elk seizoen weer prachtige kruissteek ontwerpen. De borduurpakketten met thema's als natuur en dieren zijn een genot om te borduren. Elk borduurpakket bevat een borduurstof, DMC borduurgaren, een borduurnaald, telpatroon en Nederlandse instructies. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwe handwerkproject! 

24 product(en)
Van hoog naar laag sorteren
24 product(en)
Van hoog naar laag sorteren

Eva Rosenstand borduren

De ontwerpers van het Deense merk maken al sinds 1958 mooie borduurpakketten. Voor hun ontwerpen laten ze zich inspireren door de natuur. Zo vindt u elk seizoen weer borduurpakketten met prachtige landschappen of leuke dieren. Eva Rosenstand staat al jaren bekend om de uitstekende kwaliteit. De mooie ontwerpen van Eva Rostenstand en de prachtige borduurgarens van DMC zorgen voor een prachtig eindresultaat. 

Kruissteek borduren met Eva Rosenstand

Alle borduurpakketten van Eva Rosenstand worden met de kruissteek geborduurd. Eva Ronsenstand borduurpakketten zijn allemaal met telpatroon op aida, evenweave of linnen borduurstoffen te borduren. Met een duidelijke Nederlandse handleiding en een telpatroon is het voor iedereen een feestje om aan de slag te gaan met de Eva Rosenstand producten! 

Eva Rosenstand online bestellen

C.R. Couture is al jaren officiële dealer van Eva Rosenstand. Elk seizoen maken we weer een mooie selectie van de producten uit hun collectie. Inmiddels hebben we dan ook een mooie Eva Rosenstand collectie voor u klaarstaan! De collectie kunt u zowel in onze webshop als in onze winkel in Rhoon kopen. Naast Eva Rosenstand kunt u bij ons ook terecht voor mooie merken zoals Phildar, Vervaco en Anchor. Bent u op zoek naar een specifiek Eva Rosenstand product? Neem dan contact met ons op.