Eva Rosenstand borduurpakketten

Met de veelzijdige borduurpakketten van Eva Rosenstand creëert u de mooiste resultaten. Allen hebben ze een mooie natuurprint waar u uren mee zoet bent. De pakketten zijn compleet en bevatten een voorbedrukt stramien, borduurgarens, een borduurnaald en duidelijke instructies. 

24 product(en)
Van hoog naar laag sorteren
24 product(en)
Van hoog naar laag sorteren

Eva Rosenstand borduren

Al meer dan 60 jaar maakt dit Deense merk de mooiste borduurpakketten met kruissteek. Dit resulteert in de mooiste borduurwerken en levert u uren handwerkplezier op. In alle borduurpakketten van Eva Rosenstand is een natuuraspect opgenomen. De landschappen en bloemen zijn allen uniek en geschikt voor de meer gevorderden handwerkers. 

Compleet borduurpakket Eva Rosenstand

Alle borduurpakketten in ons assortiment zijn uitgerust met borduurgarens, een borduurnaald, voorbedrukt stramien of telpatroon en een duidelijke instructie. Voor 16:00u besteld? Uw pakket wordt vaak dezelfde dag nog verstuurd, zodat u de volgende dag al aan de slag kunt met uw handwerkproject! 

Eva Rosenstand webshop

Wist u dat C.R. Couture al jaren officiële dealer is van Eva Rosenstand?! Dat betekent dat we u elk seizoen blij mogen maken met de nieuwste designs van dit mooie merk. Bent u op zoek naar een specifiek borduurpakket? Neem dan contact met ons op. Daarnaast is C.R. Couture ook dealer van merken als Rico Design, Prym en Clover. Neem dus snel een kijkje op de website of kom langs in onze winkel in Rhoon!