Shop 10 strengen/klosjes borduurgaren en Mill Hill kralen of meer met 10% korting met de code: GAREN10 en ontvang ook nog een Anchor borduurboek cadeau 

 

Gratis verzenden boven €75 *binnen NL & BE
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Phil Timballo

Phil Timballo

Phildar Phil Timballo is een zomerse glamour draad voor naalden 4.0mm. Phil Timballo is een mix van katoen, polyamide en polyester wat aangenaam draagt op de huid. In de kleurrijke draad komen ook 'her en der' metallic stukjes naar voren wat een leuk effect geeft in een brei- of haakwerk. De nieuwe zomerboeken van Phildar staan boordevol toffe modellen om te breien of haken van deze mooie nieuwe zomerdraad Phil Timballo.

4 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Phildar Phil Timballo is een zomerse glamour draad voor naalden 4.0mm. Phil Timballo is een mix van katoen, polyamide en polyester wat aangenaam draagt op de huid. In de kleurrijke draad komen ook 'her en der' metallic stukjes naar voren wat een leuk effect geeft in een brei- of haakwerk. De nieuwe zomerboeken van Phildar staan boordevol toffe modellen om te breien of haken van deze mooie nieuwe zomerdraad Phil Timballo.Copyright © 2022 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!