Wegens onderhoud kunt u op dit moment niet inloggen. U kunt gewoon winkelen en bestellen zonder in te loggen. Onze excuses.

Gütermann

Met de Gütermann naaigarens en andere hobbybenodigdheden zoals kralen kunt u uw handwerkprojecten tot in detail afwerken. Door het grote assortiment en vele kleuren zit er altijd een kleur naar wens tussen. Kunt u niet kiezen tussen alle kleuren? De naaigarensets van Gütermann bieden de oplossing. Zo heeft u de meest gebruikte kleuren inclusief stofclips, markeerstift of sjablonen altijd bij de hand!

1 - 24 van 413 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 413 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Al meer dan 150 jaar Gütermann naaigaren

Gütermann is een topmerk voor naaigarens en maakt al meer dan 150 jaar producten van zeer goede kwaliteit. De naaigaren uit hun collectie worden over de hele wereld gebruikt. Met meer dan 400 kleuren in onze collectie is er altijd een kleur die past bij uw wensen. Zo hebben wij Gütermann naaigaren van polyester, super sterk en jeans in verschillende grote klossen. Met zo’n ruime collectie kunt u de kwaliteit van Gütermann pas echt goed ervaren.

Gütermann naaigarenset

We hebben veel losse kleuren in onze collectie opgenomen. Handig voor als u op zoek bent naar een specifieke kleur. Begint u pas begonnen met handwerken en wilt u de basiskleuren altijd in huis hebben? Dan is een naaigarenset van Gütermann een goede optie. In deze naaigarenset zitten stofclips, markeerstiften of andere accessoires waarmee het handwerken nog soepeler gaat en het eindresultaat nog mooier wordt.

Gütermann naaigaren online bestellen

Wist u dat C.R. Couture al jaren officiële dealer is van Gütermann? Elk seizoen wordt ons aanbod naaigaren aangevuld met nieuwe, trendy kleuren om de mooiste handwerkprojecten mee af te ronden. Maak een keuze uit een (of meerdere) kleur(en) uit onze ruime collectie en bestel eenvoudig online. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Rhoon, waar we naast de producten van Gütermann ook collecties van o.a. Prym, DMC en Clover voor u op voorraad hebben.