Gütermann Naaigaren

Met de Gütermann naaigaren en naaigarensets kunt u uw handwerkprojecten tot in detail afwerken. Door het grote assortiment en vele kleuren zit er altijd een kleur naar wens tussen. Kunt u niet kiezen tussen alle kleuren? De naaigarensets bieden de oplossing. Zo heeft u de meestgebruikte kleuren inclusief stofclips, markeerstift of sjablonen altijd bij de hand! 

1 - 24 van 415 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 415 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Naaigaren Gütermann

Bij C.R. Couture vindt u maar liefst 396 verschillende naaigaren waarmee u uw handwerkproject kunt afwerken. Door het grote aanbod aan garens is er altijd een kleur die past bij uw wensen. De garens zijn beschikbaar van 100 meter tot aan 1.000 meter lang.

Naaiset knuffels Gütermann

Een persoonlijk cadeau blijft het leukst om te geven en te krijgen. Met de knuffel naaisets van Kullaloo kunt u zelf knuffels maken. De pakketten bestaan uit de stoffen, naaigarens, vulling en een duidelijke handleiding met instructies. 

Gütermann webshop

Wist u al dat C.R. Couture al jaren officiële dealer is van Gütermann?! Elk seizoen wordt ons aanbod naagaren aangevuld met nieuwe, trendy kleuren om de mooiste handwerkprojecten mee af te ronden. Daarnaast is C.R. Couture ook officiële dealer van merken zoals Anchor, Lana Grossa en Zweigart. Neem dus vooral een kijkje in onze webshop of kom gezellig langs in onze ruime winkel in Rhoon!