Gütermann 500meter

Op zoek naar nieuwe naaigaren? Met de naaigaren van Gütermann kiest u voor hoge kwaliteit. Een klos bevat 500 meter aan 100% polyester naaigaren. Met meer dan 30 verschillende kleuren zit uw gewenste kleur er vast en zeker tussen!
1 - 24 van 30 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 30 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van laag naar hoog sorteren

Naaimachine garens hebben wij van Gütermann wat staat een hoge merkkwaliteit garen. Per klos zit maar liefst 500meter draad. Dit 100% polyester naaigaren is perfect voor reparaties aan textiel of om het zelf nieuw te maken. Gütermann is een hoge kwaliteit alles naaigaren met een ontzettende ruime kleuren pallet. Iedereen die naaien als hobby heeft weet dat het met goede kwaliteit naaimachine garen werken heel fijn is. Gütermann alles naaigaren is geschikt voor alle stoffen en naden, voor fijn siersteken en decoratieve naden, overlock en safetyaden, knoopsgaten, het opnaaien van knopen of applicaties en meer! Dit universeel naaigaren van 100% polyester komt op een kunststof klosje met draadstop. Gütermann Allesnaaigaren is: wasecht tot 95ºC, krimpvrij, sterk en slijtvast, chemisch te reinigen, strijkbaar tot 200ºC, zijdezacht, licht- en kleurecht

Van Gütermann kunnen de allesnaaigaren zowel op de naaimachine als op de spoel.Naast naaien met de naaimachine is dit natuurlijk ook ideaal garen voor te naaien met de hand.