Shop 2 boekenleggers en/of kruidenzakjes en ontvang een 3e mini borduurwerkje cadeau!  

 

Gratis verzenden boven €75 *binnen NL & BE
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Gütermann 1000meter

Gütermann 1000meter

De naaimachine garen van Gütermann in 1000 meter zijn perfect voor de fanatieke handwerkers. Deze garen zijn van hoge kwaliteit en bestaan uit 100% polyester. Perfect om textiel te repareren of nieuwe kleding te maken. Bekijk de collectie kleuren in onze webshop of kom langs in onze winkel!

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Naaimachine garens hebben wij van Gütermann wat staat een hoge merkkwaliteit garen. Per klos zit maar liefst 1000meter draad. Dit 100% polyester naaigaren is perfect voor reparaties aan textiel of om het zelf nieuw te maken. Gütermann is een hoge kwaliteit alles naaigaren met een ontzettende ruime kleuren pallet. Iedereen die naaien als hobby heeft weet dat het met goede kwaliteit naaimachine garen werken heel fijn is. Gütermann alles naaigaren is geschikt voor alle stoffen en naden, voor fijn siersteken en decoratieve naden, overlock en safetyaden, knoopsgaten, het opnaaien van knopen of applicaties en meer! Dit universeel naaigaren van 100% polyester komt op een kunststof klosje met draadstop. Gütermann Allesnaaigaren is: wasecht tot 95ºC, krimpvrij, sterk en slijtvast, chemisch te reinigen, strijkbaar tot 200ºC, zijdezacht, licht- en kleurecht

Van Gütermann kunnen de allesnaaigaren zowel op de naaimachine als op de spoel.Naast naaien met de naaimachine is dit natuurlijk ook ideaal garen voor te naaien met de hand.Copyright © 2022 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!