Shop leuke bollen nu in de SALE 

 

Gratis verzenden boven €65 *binnen NL
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Durbale CAL Woondeken 2.0 Soft 'n Cosy haakpakket pasteltinten

€ 97,50
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden.
Gratis verzenden boven €65
Crochet Along - Cosy Woondekens 2.0 | Soft 'n Cosy in Pastel tinten

Na de Cosy Woondeken CAL van 2017 hebben Jolanda en Naomi van Haakplein voor het najaar van 2019 een nieuwe versie ontworpen, de Cosy Woondekens 2.0.
Nieuwe patronen en andere kleuren, we presenteren de Soft 'n Cosy met zachte pasteltinten. 

Door het formaat zijn deze dekens ideaal om op verschillende plaatsen in huis te gebruiken, bijvoorbeeld tijdens een koelere avond of in een kinderledikant. Deze deken bestaat uit vierkanten met reliëf, maar zonder reliëfsteken. Een soort merklap, met diverse patronen.

Het proefpatroon wordt geplaatst op 25 oktober 2019 en op 8 november begint de CAL. Het laatste deel wordt geplaatst op 27 december 2019. De beschrijvingen zijn voorzien van duidelijk geschreven teksten, haakdiagrammen en video‛s. Via de Facebookgroep 'Haakplein' en de website van Haakplein.com is deze CAL te volgen.

De pakketten worden in de week van 14 oktober uitgeleverd.

Voor de Cosy Woondekens 2.0 CAL hebben Jolanda en Naomi gebruik gemaakt van het heerlijk zachte Durable Cosy fine garen. Dit is een menggaren van 58% katoen en 42% acryl. Er zijn 5 kleuren gebruikt per kleurstelling. De woondekens zijn ongeveer 150 cm x 110 cm na het voltooien. De CAL bestaat uit 8 delen. Elke week wordt er op vrijdag een nieuw deel geplaatst. 

Het pakket is verpakt in de bekende Haakplein Crochet ALong-shopper. In het pakket zit ook een leren label, passend bij de naam van de deken. 

Meer informatie
Product Name Durbale CAL Woondeken 2.0 Soft 'n Cosy haakpakket pasteltinten
Merk Bekijk alle producten van Durable

Heeft u vragen?Copyright © 2022 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!