Collection d'art

De voorbedrukte kussen borduurpakketten van Collection D'Art zijn stuk voor stuk uniek. Het kruissteek borduren is geschikt voor beginners & gevorderden. De borduurpakketten van Collection D'Art zijn dus voor iedereen geschikt!

1 - 24 van 200 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 200 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Collection d'art borduurpakketten

De voorbedrukte kussen borduurpakketten van Collection d'Art zijn kleurrijk en uniek. Zo'n print vindt u nergens! Dat maakt uw volgende handwerkproject nog leuker. Er zijn meer dan 244 verschillende borduurpakketten voor kussens, dus er is voor iedereen een leuk borduurpakket te vinden. Voor welk pakket gaat u?

Compleet borduurpakket van Collection d'art

Alle borduurpakketten van Collection d'art worden geleverd met alle benodigdheden om direct aan de slag te gaan. In het pakket vindt u een voorbedrukt stramien, een borduurnaald, borduurgarens volgens het patroon en duidelijke instructies. Alle borduurpakketten voor kussens van Collection d'art borduurt u middels de kruissteek methode. 

Collection d'art online bestellen

C.R. Couture is al een aantal jaar officiële dealer van het merk Collection d'art en dat betekent dat wij u elk seizoen weer mogen verrassen met nieuwe borduurpakketten van dit merk! Bent u op zoek naar een specifiek borduurpakket van dit merk? Neem dan contact met ons op. Bekijk daarnaast ook de borduurpakketten van o.a. Rico Design, Lanarte en Dimensions.