Wegens onderhoud kunt u momenteel niet inloggen. U kunt wel bestellen zonder uw account te gebruiken. Excuses voor het ognemak

 Shop Scheepjes Whirl bol en ontvang een Scheepjes 'to go' tas cadeau

Collection D'Art

Het merk Collection d’art maakt de leukste voorbedrukte borduurpakketten om kussens te borduren. De kussens zijn stuk voor stuk uniek in thema’s zoals dieren, bloemen, tuin en cultuur. Bekijk onze ruime collectie aan Collection d’art kussen borduurpakketten online. Welke is uw favoriet?

1 - 24 van 225 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 225 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Collection D'Art borduurpakketten

Met de kussen borduurpakketten van Collection D’Art maakt u uw woonkamer of slaapkamer direct uniek en persoonlijk. De voorbedrukte kussen borduurpakketten van Collection d'Art zijn kleurrijk en bevatten allemaal een leuke en speelse print. Zo'n print vindt u nergens! Dat maakt het nog leuker om aan de slag te gaan met uw nieuwe handwerkproject. Met meer dan 200 verschillende kussen borduurpakketten is er altijd een leuke variant die past bij uw wensen.

Al meer dan 45 jaar Collection D'Art

Collection D’Art is een Grieks merk dat al meer dan 45 jaar mooie borduurpakketten maakt. In 1947 begonnen zij met het ontwerpen van borduurpakketten voor schilderijen en kussens. Door nieuwe technieken voor het drukken en het verkrijgen van kwalitatieve garens zijn de producten van Collection D’Art echte aanraders. Dankzij de voorbedrukte kussens is het voor zowel beginners als gevorderden een leuke manier om aan de slag te gaan met borduren!

Collection d'art online bestellen

C.R. Couture is al een aantal jaar officiële dealer van het merk Collection D’Art en dat betekent dat wij u elk seizoen weer mogen verrassen met nieuwe borduurpakketten van dit merk! Elk seizoen breiden wij onze collectie uit met mooie kussen borduurpakketten. In onze webshop vindt u 200 verschillende borduurpakketten van dit stijlvolle merk! U bestelt de borduurpakketten eenvoudig en snel online. U bent ook van harte welkom in onze winkel, waar we naast Collection D’Art nog veel meer merken hebben, zoals Vervaco, Lanarte, Permin, Eva Rosenstand en DMC. Bent u op zoek naar een specifiek product van Collection D’Art? Neem dan contact met ons op!