Duftin tafelkleden

Met een Duftin borduurpakket kunt u zelf een tafelkleed borduren met een afmeting van 150x260cm. De tafelkleden bevatten een voorbedrukt borduurstof, wat het borduren makkelijker maakt. De pakketten bevatten een borduurnaald, borduurgarens en de voorbedrukt katoenen stof.

16 product(en)
Van hoog naar laag sorteren
16 product(en)
Van hoog naar laag sorteren

Duftin tafelkleed borduren

Een uniek tafelkleed van 150x260cm groot, waar vindt u die nog in zo'n grote afmeting?! Met een tafelkleed borduurpakket maakt u zelf de mooiste tafelkleden. Een pakket is volledig uitgerust, zodat u direct aan de slag kunt! 

Het tafelkleed is gemaakt van 100% katoen. De verf is uitwasbaar, zodat u na het borduren geen voorbedrukt patroon meer ziet. De tafelkleden van Duftin zijn in grote maten verkrijgbaar van 80x80cm, 130x160cm, 150x230cm en 150x260cm.

Duftin tafelkleed met bloemen

De tafelkleden met bloemenprint zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Door de verschillende prints zit er altijd een mooi tafelkleed naar wens tussen. Een tafelkleed met rozen is bijvoorbeeld erg leuk om te maken en u heeft er nog jaren plezier van! 

Duftin webshop

Op zoek naar een mooi tafelkleed van Duftin om te borduren? C.R. Couture is officiële dealer van Duftin en mag u dus elk seizoen verrassen met de nieuwste tafelkleden. Wist u dat C.R. Couture daarnaast ook officiële dealer is van merken zoals DMC, Phildar en Vervaco? Neem snel een kijkje in onze webshop of kom gezellig langs in onze winkel.