Shop voor €35 aan telpatroon borduurwerken en ontvang een borduurring cadeau!
 

Dolle Borduurdagen 20 t/m 25 september 2021

Nu het weer langzaam terug naar normaal gaat konden wij niet wachten om jullie te trakteren op een fantastisch borduurfeestje! Onze Dolle Borduurdagen in een XL variant gaan maandag 20 september van start. De Dolle Borduurdagen zijn t/m zaterdag 25 september. Die zaterdag de 25e is onze winkel ook extra lang geopend t/m 15:00uur. Dit keer hebben wij de aller nieuwste borduurcollecties tentoongesteld van o.a. Lanarte, Vervaco, Pako, Rico Design, Luca-S en Riolis. Een exclusief borduurfeestje in Nederland.

Op deze foto ziet u een beeld hoe het in 2019 was maar hoe zou het er dit jaar uit zien? 

Wij hopen net zoals de vorige editie klanten vanuit heel Nederland en Belgie te mogen ontvangen die speciaal voor onze tentoonstelling komen. Onder het genot van een kop koffie, kunt u heerlijk rond snuffelen. Onze winkel zit aan de Molendijk 40a in Rhoon, net onder de rook van Rotterdam met gratis parkeren voor de deur en ca. 5/7 minuten loopafstand van metro station Rhoon. 

Dagelijks krijgen wij nieuwe ladingen met borduurpakketten, -accessoires, -stoffen, -garens en noem het maar op binnen om zo snel mogelijk iedereen weer te voorzien.  De Dolle Borduurdagen XL zijn dus van 20 tot en met zaterdag 25 september 15:00uur. Onze winkel is van maandag t/m vrijdag van 9:00uur tot 13:00uur geopend.

De volgende acties doen mee zowel in onze winkel als in onze webshop: 

Shopt u voor €45,00 aan borduurpakketten, borduurgarens, borduurstoffen of borduuraccessoires? Dan ontvangt u een goed gevulde goodiebag t.w.v. €20,00 cadeau. 
De producten mogen gemixt worden, als het maar €45,00 is. Online doet deze actie ook mee. Vermeld op de afrekenpagina bij de opmerkingen 'borduurdagen' en wij sturen de goodiebag mee.

Shop een kussenrug en opvulkussen voor een speciale prijs van €11,50
Super handig om alles compleet te hebben bij een knoopkussen of voorbedrukt kruissteek kussens.

Shop 3 badstof items van Rico Design en ontvang 10% korting. Alles mag gemixt worden zoals washandjes, gastendoekjes, slabbetjes, handdoeken, babycapes en baby badjassen. Als het meer 3 stuks of meer is.

Wij hopen u te verwelkomen in ons handwerkparadijs!

 Copyright © 2021 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden. Deze shop is gebouwd door netwrk.nl
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!