Phildar Phil Coton 2

Phildar Phil Coton 2 is een fijn, slijtvast en 100% natuurlijk garen dat perfect is om mee te breien en haken. Phil Coton 2 is een 100% katoen garen en verrijkt met aloë vera waardoor het zacht draagt op de huid. Phildar Phil Coton 2 is voor naalddikte 2.0mm dus het kleine zusje van de Phil Coton 3 en Phil Coton 4. Zo kunt u nog kleinere amigurumi's haken of een fijner vest breien.

De Phildar Coton 2 bollen hebben een dun draad en is daarmee het kleine zusje van de collecties Phil Coton 3 en Phil Coton 4. Deze bollen zijn daarom perfect om met oog voor detail uw nieuwe kledingstukken, amigurumi's en decoraties voor in huis te breien en haken. 

Haken met Phildar Coton 2

Met deze lijn van het bekende merk Phildar maakt u de mooiste kledingstukken en amigurumi's helemaal zelf. Doordat het garen van 100% katoen is gemaakt én verrijkt is met aloë vera draagt uw nieuwe kledingstuk nog lekkerder en voelt het heerlijk zacht aan op de huid. Met een goede naald met naalddikte 2.0mm en een paar mooie bollen Phildar Coton 2 beleeft u urenlang handwerkplezier. Door het dunne draad kunt u nog kleinere amigurumi's maken. 

Phildar Coton 2 kopen

Weet u niet welke kleur u het mooiste vindt? U bent van harte welkom in onze winkel om de verschillende kleuren garen van Phildar in het echt te bekijken. Want naast de Phildar Coton 2 hebben we nog meer mooie collecties van Phildar, waaronder deze: