Weekactie: Shop voor €35 aan Rico Design badstoffen en ontvang een borduurboek t.w.v. €7,95 cadeau!

Laatste vooraad Scheepjes Sassenach KAL kits

 

Vlieseline

Op zoek naar vlieseline om mee te handwerken? U bestelt eenvoudig en snel vlieseline via onze webshop. Gaat u voor de volume vlieseline of de standaard variant? Alles is mogelijk!

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is vlieseline?

Vlieseline is een vorm van versteviging die u op een stof kunt strijken of vast kunt naaien. Vlieseline is van oorsprong een merknaam, maar is inmiddels zo bekend geworden dat verschillende soorten versteviging deze naam nu ook dragen. In onze collectie vindt u de originele Vlieseline producten. 

Onze Vlieseline kan voor verschillende projecten gebruikt worden. Denk aan het maken van kleding, tassen of zelfs knuffeltjes. Vlieseline is echt een onmisbare toevoeging om een mooi eindresultaat te creëren.

Vlieseline voor kleding en accessoires maken

Vlieseline wordt voornamelijk gebruikt om bepaalde stoffen te verstevigen. Denk hierbij aan bepaalde onderdelen van kledingstukken, zoals een kraagje of zakkleppen, die vormvast gemaakt moeten worden. Hierdoor zit de kleding mooier. Als u kleding gaat maken volgens een patroon, kunt u in de beschrijving terugvinden welke onderdelen van de kleding of accessoires wel en niet verstevigd moeten worden. 

Het grote voordeel van Vlieseline is dat het de stof waarmee u werkt een stuk steviger maakt, maar er ook voor zorgt dat de stof soepel blijft. Vooral bij kleding is dit erg belangrijk, omdat het item wel comfortabel moet dragen. 

Vlieseline online bestellen

Als trotse officiële dealer kunt u bij ons Vlieseline online bestellen. Wij hebben "plat" vlieseline dat perfect geschikt is voor het maken van onder meer pannenlappen, patchwork, quilts en voor wandkleden die stevig en strak moeten hangen. Daarnaast hebben we ook volumevlies waarmee u grote delen kunt verstevigen. Kortom: voor elk project kunt u uw vlieseline bestellen bij C.R. Couture. Liever shoppen in de winkel? Dat kan natuurlijk ook! Naast Vlieseline hebben we 30.000 producten op voorraad van merken zoals Phildar, Scheepjes en Vervaco. Zo hoeft u nooit met lege handen naar huis. Copyright © 2021 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden. Deze shop is gebouwd door netwrk.nl
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!