Weekactie: Shop voor €35 aan Rico Design badstoffen en ontvang een borduurboek t.w.v. €7,95 cadeau!

Laatste vooraad Scheepjes Sassenach KAL kits

 

Sewline

Sewline is hét merk voor markeerpennen en navullingen. Het fijne aan deze markeerpennen is dat de inkt uitwasbaar is. Zo kunt u zelf kleding en accessoires maken zonder dat de markeerlijnen te zien zijn. Bekijk onze collectie markeerpennen en navullingen online.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Al meer dan 10 jaar Sewline

Sewline is een Australisch merk dat al vanaf 2008 erg fijne markeerpennen en navullingen maakt. Dit merk is ontzettend geliefd bij vele handwerkers. Dat komt namelijk omdat de inkt hun markeerpennen uitwasbaar zijn. Als u stoffen moet aftekenen, wilt u natuurlijk geen strepen meer op uw eindresultaat zien. Met de Sewline markeerpennen kunt u daarom eenvoudig stoffen aftekenen om ze vervolgens uit te wassen. Dit kunt u doen voordat u van de losse stoffen een tas of kledingstuk maakt. U kunt natuurlijk ook het eindresultaat uitwassen. In beide gevallen is de markering op de stof niet meer te vinden!

De verschillende Sewline markeerstiften

In onze collectie vindt u verschillende markeerstiften van Sewline. Elke stift heeft een andere kleur. Als u met een blauwe stof werkt, is een blauwe markeerstift bijvoorbeeld moeilijk te zien. Daarom heeft u de keuze uit onder meer blauw, groen, roze en gele markeerstiften en navullingen. U hoeft dus maar één keer een Sewline pen aan te schaffen. De navullingen kunt u namelijk eenvoudig los bestellen!

Shop de Sewline markers op Crcouture.nl!

Als officiële dealer van Sewline bent u bij C.R. Couture aan het jusite adres om Sewline markeerstiften en navullingen te bestellen. U bestelt de producten eenvoudig online, waarna het enkel afwachten is op de bezorger. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Rhoon. Hier hebben we naast de Sewline collectie ook prachtige producten van Clover, DMC, Phildar en andere merken. Met meer dan 30.000 producten op voorraad is er altijd een item dat past bij uw wensen. Zien we u snel in onze winkel?Copyright © 2021 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden. Deze shop is gebouwd door netwrk.nl
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!