Drukknopen

Vernietbare drukknopen en naaibare drukknopen van Prym. In vernietbare drukknopen maken wij onderscheid in lichte sluitkracht, medium sluitkracht en zware sluitkracht met of zonder gereedschappen om ze er zelf in te slaan van Prym. Naaibare drukknopen hebben wij in de maten vanaf 6mm tot 30mm in de kleuren zilver, zwart, goud, oud goud en oud zilver van merken zoals Kin.
1 - 24 van 67 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 67 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van laag naar hoog sorteren

Prym vernietbare drukknopen zijn van hoge kwaliteit

Vernietbare drukknopen

In vernietbare drukknopen maken wij onderscheid in lichte sluitkracht, medium sluitkracht  en zware sluitkracht met of zonder gereedschappen om ze er zelf in te slaan van Prym. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en afdekplaatjes.

Jersey;
Prym Jersey drukknopen zijn door hun lichte sluitkracht bijzonder geschikt voor baby- en kinderkleding

Anorak;
Dankzij de medium sluitkracht zijn drukknopen uit het assortiment Anorak ideaal geschikt voor anoraks, jurken, rokken of kleding van fijn leer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: zilver, goudkleurig, antiek koper, antiek koper, oud ijzer of gepolijst. Hulpmiddelen en instructies zijn inbegrepen.

Sport & Camping;
Voor robuustere toepassingen, bijvoorbeeld sportkleding of campingartikelen, ruwe leersoorten of tentstoffen zijn onze drukknopen met zware sluitkracht eerste keus.

Jeansknopen;
Deze knopen zijn speciaal vervaardigd voor gebruik op jeansjasjes en -broeken.

Vernietbare drukknopen van Prym kunnen worden gewassen, centrifiguren, reinigen, strijken en mangelen en dat is allemaal geen probleem. 

Naaibare drukknopen

Naaibare drukknopen hebben wij in de maten vanaf 6mm tot 30mm in de kleuren zilver, zwart, goud, oud goud en oud zilver van merken zoals Kin. Wij hebben een grote collectie 18.9/19mm drukkers die veel gebruikt worden voor armbanden en andere sieraden .