Wegens onderhoud kunt u momenteel niet inloggen. U kunt wel bestellen zonder uw account te gebruiken. Excuses voor het ognemak

 Shop Scheepjes Whirl bol en ontvang een Scheepjes 'to go' tas cadeau

Haaknaalden

Een fijne haaknaald is onmisbaar voor u als handwerker. Wij hebben haaknaalden in verschillende soorten, maten en kleuren van bekende merken zoals Clover en Prym. Koop een losse haaknaald of investeer in een mooie haaknaaldenset. Met meer dan 140 verschillende haaknaalden vindt u gegarandeerd een haaknaald die goed in de hand ligt.

Met een fijne haaknaald beleeft u uren ontspannend haakplezier, want haken zonder haaknaald is tenslotte geen optie. Met haken gebruikt u een haaknaald en niet zoals met breien 2 breinaalden. Haaknaalden zijn er in vele soorten, maten en kleuren en die vindt u hier op onze haaknaalden pagina allemaal terug. Bij CRCouture vindt u haaknaalden met een ergonomische grip, tunische haaknaalden of een ‘gewone’ haaknaald van staal of aluminium van merken zoals Clover, Prym, Knit Pro en Lana Grossa.

De bekende haaknaalden met een soft touche zijn zowel los als in een compleet haaknaaldenset verkrijgbaar! De haaknaald heeft geen oog zoals een gewone naainaald maar heeft klein haakje aan het uiteinde. De draad wordt om de haaknaald geslagen en met behulp van de haak door een eerder gemaakte lus (haaksteek) gehaald. Zo ontstaan losse haaksteken. Haaknaalden worden gemaakt in allerlei diktes, die worden aangegeven met millimeters. De dikte van de haaknaald staat vaak vermeld op de wikkel van het garen wat gebruikt wordt.

De haaknaalden hebben ook verschillende handvaten. Zo zijn er de ‘ gewone’ stalen haaknaalden maar ook met een ergonomische soft touche handgreep wat comfortabeler in de hand ligt. Hier onder vindt u alle soorten haaknaalden met de verschillende handvaten.