Dolle Phildar dagen! Shop voor €30 aan Phildar producten en ontvang een leuke verrassing
Vermeld op de afrekenapgina 'BINGO' bij de opmkeringen en doe ook mee

Breinaalden

Breinaalden

Zoekt u een fijne, nieuwe breinaald om sokken te breien, een heerlijk warm vest te maken of om met uw breipakket aan de slag te gaan? In onze collectie vindt u breinaalden in allerlei soorten en van verschillende topmerken. Filter eenvoudig op merk of de gewenste dikte van de breinaalden en bestel direct online uw nieuwe favoriet!

Producten 1-24 van 186

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 186

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke dikte voor breinaalden heb ik nodig?

Elke breinaald in onze collectie heeft zijn eigen dikte waardoor u elk project weer een unieke uitstraling geeft. Met dunne garens zijn dunne breinaalden het meest geschikt. Voor de wat dikkere breigaren zijn de dikkere breinaalden een aanrader. Welke breinaalden u nodig heeft, is dus echt afhankelijk van het garen waarmee u aan de slag gaat. Twijfelt u welke dikte breinaald het beste bij uw project past? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag. Wij weten namelijk als geen ander dat goede breinaalden erg bepalend zijn voor een mooi resultaat! 

In onze collectie vindt u breinaalden van de beste merken. Denk aan de fijne rondbreinaalden van Knit Pro en de sokkennaalden setten van Lana Grossa. Maar ook de breinaalden van Prym mogen niet ontbreken in onze collectie. 

Wat zijn breinaalden met knop?

In onze collectie vindt u breinaalden met knop en zonder knop. De breinaalden met knop zijn groot favoriet bij de echte handwerkers. Door de knop die aan het uiteinde van de breinaald zit, kan uw breiwerk niet van de naald glijden. Vooral bij grotere projecten, zoals een deken, sjaal of lang vest is het erg fijn als u kunt werken met breinaalden met knop. 

Rondbreinaalden voor het breien van sokken

Voor het breien van sokken of het breien van een hals is een set rondbreinaalden essentieel. Doordat de breinaalden flexibel zijn, wordt het eindresultaat nog mooier. Het is even wennen als u altijd met rechte breinaalden heeft gewerkt, maar als u eenmaal gewend bent weet u niet meer beter! Naast sokken of een hals voor uw top of trui kunt u met de rondbreinaalden ook rechte stukken breien. Knit Pro heeft een ruime collectie rondbreinaalden die fjn in de hand liggen. 

Uw breinaalden online bestellen? Dat kan bij C.R. Couture!

In onze webshop vindt u meer dan 175 soorten breinaalden! Van lange, rechte naalden tot rondbreinaalden en van Knit Pro tot Prym breinaalden: u shopt uw favoriete breinaalden eenvoudig online op Crcouture.nl. Filter in onze webshop eenvoudig op het merk, dikte van de naald en de lengte en bestel uw favoriet. U bent ook van harte welkom in onze winkel in Rhoon. Zowel online als in de winkel staan we graag voor u klaar om u te adviseren over onze collectie breinaalden, garen en andere breiproducten!

loaderCopyright © 2021 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden. Deze shop is gebouwd door netwrk.nl
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!