Anchor borduurpakketten en boeken

De borduurpakketten van Anchor zijn geschikt voor jong en oud en zijn geschikt voor elk niveau. De complete borduurpakketten bevatten een telpatroon, garens, borduurnaald en instructies. Liever geen compleet pakket? Met de Anchor borduurboeken kunt u zeer mooie creaties maken. 

22 product(en)
Van hoog naar laag sorteren
22 product(en)
Van hoog naar laag sorteren

Borduurpakketten Anchor

Het Engelse merk Anchor biedt zeer creatieve borduurpakketten aan die geschikt zijn voor elk niveau. Het pakket bevat alles wat u nodig heeft, zodat u direct aan de slag kan met uw nieuwe handwerkproject. Denk hierbij aan een borduurstof, een borduurnaald en garens & een duidelijke beschrijving. In de beschrijving van het product op onze website staat vermeld welke producten binnen het pakket worden geleverd. Wel zo makkelijk! 

Anchor borduren

Het bekende merk Anchor biedt de mooiste borduurpakketten aan. Wilt u echter zelf bepalen wat u gaat borduren? Dan is een borduurboek van Anchor een aanrader. Hierin vindt u vele patronen en kleursamenstellingen zodat u zelf de mooiste creaties kunt maken. 

Borduurpakket geboorte

Anchor heeft zeer mooie borduurpakketten voor geboorte. Hierbij kunt u de naam en geboortedatum mooi verwerken in het geheel. De pakketten zijn geschikt voor een jongen en/of meisje, omdat er zowel blauwe als roze garens in het pakket zijn toegevoegd. Een geborduurde geboortelap of geboortetegel is niet alleen heel leuk om te maken, maar ook nog eens om te geven!