10% extra korting op alle Disney borduur- en smyrnapakketten met de code: disney10 

 

Gratis verzenden boven €65 *binnen NL
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Pako | 180+ handwerkpakketten

Producten 1-24 van 221

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Al meer dan 70 jaar Pako borduurpakketten

Al vanaf 1947 maakt het Nederlandse merk Pako de mooiste borduurpakketten. Met thema’s zoals dieren, Jip & Janneke, Dikkie Dik, Woezel en Pip en Nijntje is er voor iedereen een leuk borduurpakket van Pako te vinden in onze webshop. De borduurpakketten van Pako zijn altijd compleet. In het borduurpakket vindt u de borduurstof, borduurnaald, borduurgarens en een duidelijke omschrijving. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwe handwerkproject!

Pako borduurpakketten

In ons assortiment zijn meer dan 140 verschillende borduurpakketten te vinden. Genoeg keuze dus! De borduurpakketten van Pako worden volgens de telwerk techniek of kruissteek techniek geborduurd. Daarmee zijn de borduurpakketten van Pako geschikt voor zowel beginners als gevorderde handwerkers. In de beschrijving staat duidelijk aangegeven welke techniek er bij het desbetreffende borduurpakket gebruikt moet worden.

Pako online bestellen

C.R. Couture is al een aantal jaar officiële dealer van Pako. Wij mogen u daarmee elk seizoen verrassen met mooie, nieuwe borduurpakketten. Inmiddels hebben we al een ruime collectie van Pako producten in ons assortiment opgenomen en daar komt elke keer weer veel moois bij! De borduurpakketten van Pako kunt u eenvoudig via onze webshop bestellen, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel in Rhoon. In onze winkel hebben we meer dan 30.000 producten op voorraad van verschillende topmerken zoals Lanarte, Vervaco, Permin en Rico Design.Copyright © 2022 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!