Wegens onderhoud kunt u op dit moment niet inloggen. U kunt gewoon winkelen en bestellen zonder in te loggen. Onze excuses.

Dress your doll

Met de Dress Your Doll naaisets maakt u zelf de mooiste Barbiekleren. De poppenkleertjes zijn bedrukt op op een soepele, niet rafelende en rekbare stof. Op de stof is ook een stippellijn te zien. Dit is de lijn dus u moet volgen om de stoffen aan elkaar te naaien. Tijdens het naaien houdt u de print aan de voorkant. Na het naaien kunt u de kleding binnenstebuiten keren, waardoor de print te zien is. 

1 - 24 van 65 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
1 - 24 van 65 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Barbie kleertjes naaien

Alle stoffen bevatten een mooie print waarmee u kleding voor o.a. Barbiepoppen kunt maken. Op elk blad staat een aantal schaartjes waarmee het niveau wordt aangegeven. Een stramien met één schaar is geschikt voor beginners, hoe meer schaartjes des te moeilijker de print en dus het maken van de kledingstukken. 

Eén pakket, verschillende outfits

In het pakket vind u niet alleen het patroon bedrukt op stof, maar ook het patroon op papier. Zo kunt u dezeflde outfits ook op een andere stof overtrekken en hier een outfit van maken. Eén pakket levert dus vele outfits op! 

Dress Your Doll accessoires

Naast de patronen bedrukt op stof zijn er ook standaard patronenset te bestellen. Hiermee kunt u zes verschillende kledingstukken maken. En met een mannequin om uw kleding te showen, tovert u uzelf om in een echte modeontwerp(st)er!