Wegens onderhoud kunt u op dit moment niet inloggen. U kunt gewoon winkelen en bestellen zonder in te loggen. Onze excuses.

Daylight loeplamp

Een Daylight loeplamp zorgt ervoor dat u uzelf helemaal kunt ontspannen tijdens het borduren, breien of haken. De lamp plaatst u op tafel of op de vloer, waarna u wordt voorzien van natuurlijk daglicht. En met de ingebouwde loep worden zelfs de kleinste details duidelijk, ook voor slechtzienden! 

9 product(en)
Van hoog naar laag sorteren
9 product(en)
Van hoog naar laag sorteren

Loeplamp Daylight

Een loeplamp is de perfecte oplossing voor beter zicht tijden het borduren, haken en/of breien. De stevige loeplampen zijn te plaatsen op uw tafel of naast u bank of stoel op de vloer. Het natuurlijke licht zorgt ervoor dat de kleuren niet afwijken of anders ogen, wat met sfeerlicht vaak het geval is. 

De loep vergroot 1 tot 3 keer, afhankelijk van de loeplamp. 

Loeplamp met zwanenhals

Sommige loeplampen zijn niet in houding aan te passen, waardoor u verplicht op één plek moet werken aan uw handwerkproject. Daarom hebben wij ook een loeplamp met zwanenhals. Hierbij kunt u de verlichting op gewenste hoogte hangen en bent u dus vrij om te kiezen waar u wilt breien, haken of borduren