Wegens onderhoud kunt u op dit moment niet inloggen. U kunt gewoon winkelen en bestellen zonder in te loggen. Onze excuses.

Breien & Haken

Breien en haken? Bij C.R. Couture vindt u alles om te breien en haken. Bestel uw haak- en breinaalden, wol en accessoires online. Gratis verzending v.a. €45!

Haken & breien kan overal en altijd!

Is uw favoriete hobby haken en breien? In ons assortiment vind u vele soorten haaknaalden en breinaalden in alle diktes en lengtes, brei- en haakaccessoires van bekende merken zoals Clover, Prym en Knit Pro tegen scherpe prijzen. Omdat er zoveel leuke modellen zijn om te haken en breien hebben wij modellen waarbij u het garen en het patroon ontvangt. Complete haakpakketten met haakpatronen & breipakketten met breipatronen van de nieuwste trends en modes. Bij ons vindt u brei- en haakpatronen voor beginners en gevorderden van o.a. de merken Phildar, Lana Grossa, Scheepjeswol en Online garens.

Haak granny squares, dekens, espadrilles,  een 'ouderwets randje of kantje', brei een warme trui, trendy vest of een stoere zomerse top en de leukste accessoires voor dames, heren, jongens, meisjes en baby's. U vind het allemaal bij CRCouture voor uren handwerkplezier!

1 - 24 van 2638 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 2638 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Is haken & breien uw favoriete hobby?

Haken en breien kan overal en altijd! In ons assortiment vind u de vele soorten haaknaalden en breinaalden in alle diktes en lengtes, brei- en haakaccessoires om het nog gemakkelijker te maken en complete haakpakketten met haakpatronen & breipakketten met breipatronen om gelijk aan de slag te kunnen voor beginners en gevorderden.

Haak een granny squares, een 'ouderwets randje of kantje', brei een warme trui of een stoere zomerse top en de leukste accessoires, u vind het allemaal bij CRCouture voor uren handwerkplezier!