10% korting op alle sokkenwol

Breiboeken

Breiboeken

Bent u op zoek naar een specifiek breipatroon om sokken, vesten, truien of een sjaal te breien? Of wilt u uzelf laten inspireren door alle breipatronen in het nieuwste breiboek van merken als Phildar, Lana Grossa en Lang Yarns? Met meer dan 200 verschillende breiboeken is er altijd een leuk boek voor u te vinden.

Producten 1-24 van 209

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Lana Grossa boek Gomitolo Nr.
  Lana Grossa Gomitolo Nr.8 boek
  € 3,90
 2. Lana Grossa Merino Edition Nr.2 staat vol met 44 modellen om te breien
  Lana Grossa Merino Edition Nr.2
  € 7,00
 3. Lana Grossa Lookbook Nr.11
  Lana Grossa Lookbook Nr.11
  € 4,90
 4. Lana Grossa Filati uitgave 61 zomer breiboek
  Lana Grossa Filati uitgave 62
  € 8,00
 5. Boek Harry Potter Magisch Breien
  Boek Harry Potter Magisch Breien
  € 24,99
 6. Boek Platte beesten breien
  Boek Platte beesten breien
  € 16,50
 7. Lana Grossa Doeken en Co Nr.5
  Lana Grossa Doeken en Co Nr.5
  € 3,50
 8. Phildar boek Nr.197 dames
  Phildar boek Nr.196 baby's
  € 6,99
 9. Lana Grossa Filati uitgave 61 zomer breiboek
  Lana Grossa Filati uitgave 61
  € 7,00

Producten 1-24 van 209

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ruime keuze aan breiboeken

Elk seizoen brengen onze favoriete merken, zoals Phildar en Lana Grossa, nieuwe breiboeken uit. Elk breiboek staat weer vol met leuke breipatronen om mooie creaties te maken. Het leuke aan de breiboeken is ook dat de breipatronen allemaal een thema hebben. Denk aan een breiboek met breipatronen voor vesten en weer een ander boek met breipatronen voor sjaals, sokken of truien. Zo weet u zeker dat u een breiboek koopt waarmee u met alle breipatronen mee aan de slag kunt gaan en staan er geen breipatronen in die niet passen bij uw wensen. Wel zo fijn! 

Meer dan 200 boeken vol trendy breipatronen

Breien is zo'n leuke manier van handwerken. U maakt zelf de mooiste creaties en dat alleen met een set breinaalden en een mooi garen. Weet u zelf al wat u gaat maken? Dan heeft u aan een portie creativiteit vaak al genoeg. Weet u nog niet wat u wilt maken of wilt u een mooie trui, vest, sjaal of sokken breien die u in een breiboek of op onze Instagram of Facebookpagina heeft gezien? Met een van de vele breipatronen in onze breiboeken maakt u stap voor stap datgeen wat u wilt breien. 

In de breiboeken vindt u de patronen en aanvullende informatie, zoals de breinaalden die u nodig heeft om het patroon te kunnen breien. Het garen moet u zelf nog bestellen. Maar wist u ook dat we breipakketten aanbieden? Dit zijn de losse breipatronen met garen toegevoegd, zodat u thuis direct kunt beginnen aan uw nieuwe project. Het enige dat u apart moet bestellen, zijn de breinaalden. Maar vaak hebben mensen deze al in huis. 

Online uw breiboeken kopen? Dat doet u bij C.R. Couture!

Heeft u al een idee over wat u wilt breien? En zoekt u daar alleen een passend patroon bij? Of wilt u uzelf juist laten inspireren door alle patronen in een van onze breiboeken van merken als Phildar, Lana Grossa, Lang Yarns, Forte en Online? De breiboeken bestelt u eenvoudig en snel via onze webshop. Als u uw bestelling op een werkdag voor 15:00u besteld, kunnen wij de bestelling vaak al dezelfde dag versturen. Omdat wij vrijwel alle breiboeken op voorraad hebben, kunt u vaak de volgende werkdag al genieten van alle leuke breipatronen. Copyright © 2021 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden. Deze shop is gebouwd door netwrk.nl
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!