C.R. Couture voor breien, borduren, haken en andere handwerken

Winkelmandje

0 artikelen | € 0,00

Afrekenen Bekijk
Vervaco

Vervaco komt uit België en heeft handwerkpakketten en borduurpakketten van een hoge kwaliteit. 

Vervaco heeft borduurpakketten van telwerk of voorbedrukt met diverse thema's zoals bloemen, dieren een huwelijk, geboorte, pasen en kerst.  De borduurpakketten zijn veelal op de borduurstof zweigart van o.a aida gemaakt.

Vervaco heeft een ruime keuzen aan borduren voor een trouwerij of geboorte; groeimeters, geboortetegel, ABC alfabet / letters borduren maar ook voor kinderen hun eerste borduurwerkje. Voor een loper of tafelkleed 80x80cm voorbedrukt of telwerk borduurpakket heeft Vervaco een ruime keuze. Ook vindt u bij ons vele wenskaarten, kruidenzakjes of boekenleggers om te borduren van Vervaco.

Bij ons vindt u meer dan 300 kussens om te borduren in een kruissteek op grof stramien van Vervaco met diverse afbeeldingen.

Vervaco heeft ook een ruime collectie van Disney en Studio 100 met knooppakketten of borduurpakketten van o.a. Winnie the Pooh, Princessen, Maya de Bij, Hello Kitty, Monster en Co, Lief!

Een borduurpakket van Vervaco is compleet om direct te gaan borduren. Vervaco borduurpakketten zijn incl. borduurpatroon / telpatroon, de borduurstof, het borduurgaren van DMC, de borduurnaald en de instructies.

Vervaco brengt jaarlijks diverse collecties uit om te borduren. De borduurpakketten van Vervaco 2015 zijn uit voorraad leverbaar tegen een scherpe prijs.


Artikelen 1 tot 24 van 1185 in totaal
Foto-tabel  Lijst 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
Artikelen 1 tot 24 van 1185 in totaal
Foto-tabel  Lijst 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren


Ontdek al onze artikelen