Phildar

Phildar wol en garens zijn trendy garens in diverse kwaliteiten. De Phildar collectie heeft een ruim kleurenpallet van effen en gemêleerde kleuren tot een glamour draad in diverse diktes. Bekende katoengarens, wol en de superzachte babydraden staan centraal in de collectie.  

Naast het ruime assortiment garen van Phildar heeft dit Franse merk ook vele patroonboeken met haak- en breimodellen. De patronen om te breien en haken gaan van de maat geboorte t/m XXL / 52. Van deze modellen stellen wij ook haakpakketten en breipakketten samen. Deze bestaan uit het patroon en de benodigde Phildar garens. 

24 product(en)
Van hoog naar laag sorteren
24 product(en)
Van hoog naar laag sorteren

Phildar wol en garen

Phildar heeft al meer dan 100 jaar ervaring in wol en haakgarens. Phildar wol en garens zijn trendy en van hoge kwaliteit & zijn voor zowel breien als haken geschikt. Bij C.R. Couture vindt u de gehele collectie van Phildar aan mooie, kwalitatief goede garen en wol. Daardoor kunnen wij leuke breipakketten met gratis breipatronen van dit merk samenstellen.

 

Phildar boeken

Naast de breiwol en haakkatoen staan ze ook bekend om hun ruime keuze aan haakboeken en breiboeken. Elk seizoen ontvangen wij nieuwe breiboeken en wol. Het Franse merk Phildar heeft boeken waarbij er voor iedere leeftijd leuke kleuren en patronen zijn om mee te haken en te breien. 

De garens en wol van Phildar zijn zeer geschikt om kleding mee te maken. Door de samenstelling van de stoffen, die voornamelijk uit katoen, wol en acryl bestaan, zijn uw creaties prettig te dragen. Kleding gemaakt van katoen en acryl kan in de meeste gevallen in een wasmachine op 30 graden gewassen worden. In de wikkel staan de wasvoorschriften en wij adviseren u aan om deze  te volgen. Wij raden u aan om kleding gemaakt van wol niet in een wasmachine te wassen. 

Phildar winkels

C.R. Couture is officiële dealer van het topmerk Phildar. Met meer dan 2.000 Phildar producten in onze webshop en fysieke winkel is er altijd een product dat past bij uw wensen. Bent u op zoek naar een specifiek type wol of boek? Neem dan contact met ons op.