Wegens onderhoud kunt u op dit moment niet inloggen. U kunt gewoon winkelen en bestellen zonder in te loggen. Onze excuses.

Knit Pro breinaalden en haaknaalden

Knit Pro biedt zeer fijne breinaalden en haaknaalden aan, waarmee het maken van uw volgende handwerkprojecten een stuk fijner wordt. Kwalitatief goede naalden zijn namelijk erg belangrijk en hebben zeker invloed op het eindresultaat. Naast naalden vindt u ook o.a. puntenbeschermers en naaldstoppers. Met 89 verschillende soorten naalden en accessoires zit er altijd een geschikt product tussen! 

4 product(en)
Van hoog naar laag sorteren
4 product(en)
Van hoog naar laag sorteren

Breinaalden kopen

Met goede breinaalden creëert u de mooiste creaties. De kwaliteit van uw breinaalden is net zo belangrijk als de kwaliteit van wol en heeft zeker invloed op het eindresultaat. Met de verschillende lengtes en diktes van de naalden kunt u veel verschillende projecten afronden. 

Tunische haaknaalden 

Knit Pro biedt zowel standaard haaknaalden als tunische haaknaalden aan. Tunische haaknaalden zijn naalden die verlengd worden met een kabel, waarmee u de naald zo lang kunt maken als u zelf wilt. Het voordeel van een tunische haaknaald is dat u hiermee grotere haakprojecten kunt maken. De tunische haaknaaldenset is hiervoor zeker een aanrader.