Borduren

Bij C.R. Couture vindt u alle benodigdheden voor het borduren. In ons assortiment vindt u complete borduurpakketten, accessoires zoals naalden en natuurlijk wol en katoen. Maak de mooiste resultaten met producten van bekende topmerken als Lanarte, Vervaco en DMC. In ons assortiment hebben wij alles direct uit voorraad leverbaar. Zo kunt u direct aan de slag! 

1 - 24 van 462 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 462 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Borduren: ons aanbod

Borduren is een handwerktechniek die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Kruissteek, spansteek, stiksteek of platsteek? Voor alle verschillende soorten bieden wij de leukste producten aan. Schaf een compleet borduurpakket aan om direct aan de slag te kunnen of koop zelf de garens en borduurstoffen.

Borduren levert de mooiste resultaten op. Niet alleen leuk om in te lijsten, maar ook om cadeau te doen. Denk bijvoorbeeld aan geboorte borduren of aan huwelijk borduren! En heeft u een speciale wens? Met meer dan 3.500 borduurproducten is er altijd een product wat u uren handwerkplezier kunt opleveren. 

Borduren voor beginners 

Alles nog nieuw en geen idee waar u moet kijken? Voor alles is een eerste keer. Daarom leggen we u graag uit hoe u kunt leren borduren. Hier vindt u alles terug, van benodigdheden tot  verschillende soorten steken en borduurstoffen. Mocht u er hierna toch nog niet helemaal uitkomen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Borduren patronen uit borduurboeken

Een compleet borduurpakket bevat alles wat u nodig heeft om aan de slag te kunnen. Liever zelf de garens bij elkaar zoeken en met patronen aan de slag? De borduurboeken in onze webshop staan vol met leuke, creatieve prints om zelf de mooiste creaties te maken. Hierin staan verschillende patronen om mooie details op kleding of accessoires te borduren. 

Borduren Rotterdam

Naast onze webshop hebben wij ook een fysieke winkel waar wij al onze prodcuten verkopen. Lijkt het u leuk om eens langs te komen? Onze winkel is gevestigd in Rhoon, vlak onder Rotterdam. Hier hebben wij meer dan 38.250 producten van merken als Lanarte en DMC voor u op voorraad liggen en helpen u graag naar de zoektocht naar de perfecte kleur katoen, wol of andere benodigdheden.