Wegens onderhoud kunt u momenteel niet inloggen. U kunt wel bestellen zonder uw account te gebruiken. Excuses voor het ognemak

 Shop Scheepjes Whirl bol en ontvang een Scheepjes 'to go' tas cadeau

Kussens borduren

Met de borduurpakketten om kussens te borduren, maakt u zelf eenvoudig de meest unieke accessoires voor in huis. Borduur de mooiste kussens van topmerken als Vervaco en Collection d'Art. De borduurpakketten bestaan uit een voorbedrukt stramien of borduurstof met telpatroon, borduurgarens, een borduurnaald en een duidelijke beschrijving. Na levering kunt u dus gelijk aan de slag om de mooiste kussens en vloerkleden te borduren! 

1 - 24 van 491 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren
1 - 24 van 491 product(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Kussens om te borduren

Binnen ons assortiment kunt u kiezen uit bijna 400 verschillende kussens en vloerkleden om te borduren. Met verschillende thema's, zoals Disney, dieren, bloemen en geometrische kussens borduren, is er altijd een gewenst pakket voor u. De borduurpakketten om kussens te borduren bevatten alles om direct aan de slag te kunnen, zoals borduurnaald, borduurgarens en een voorbedrukt stramien of kussen met telpatroon. U hoeft alleen de kussenrug of opvulkussens erbij aan te schaffen. Zo is het borduren van kussens geschikt voor zowel beginners als gevorderde handwerkers. 

Kussen borduurpakket

Alle borduurpakketten bevatten een voorgedrukt canvas, borduurgarens, borduurnaald en een gedetailleerde borduurinstructie. De meeste kussen borduurpakketten zijn geschikt voor kussens met een afmeting van 40 bij 40 centimeter. Bekijk altijd goed de beschrijving van het product om te weten voor welke maat kussen het borduurpakket geschikt is en bestel dan direct de kussenrug, de achterkant van het kussen. Bekijk de collectie kussen borduurpakketten van Pako, Vervaco en Collection d'Art online of kom gezellig langs in onze winkel! 

Tochtkussen maken

Naast standaard kussens voor op uw bank of stoel hebben we ook borduurpakketten om leuke tochtkussens mee te maken. Ook deze borduurpakketten zijn compleet en bevatten dus alle benodigdheden die nodig zijn om aan de slag te gaan. Met meer dan 15 verschillende designs is er altijd een leuk borduurpakket dat past bij uw interieur. Bent u op zoek naar een specifiek tochtkussen borduurpakket? Laat het ons dan weten.