Kerst borduren

Borduurpakket Kerst bestellen? Bij C.R. Couture vindt u de leuke borduurpakketten, voorbedrukte tafelkleden, boekenleggers en zelfs kerstsokken om te borduren of vilten. Alle borduurpakketten zijn compleet en zijn voorbedrukt of hebben een telpatroon, bevatten een naald en garens en wordt geleverd met duidelijke instructies.
7 product(en)
Van laag naar hoog sorteren
7 product(en)
Van laag naar hoog sorteren

Kerst borduurwerk

Dankzij de complete borduurpakketten heeft u Kerst decoratie in huis die écht uniek is. Deze pakketten zijn niet alleen leuk om voor uzelf te bestellen, maar ook om te geven aan dierbaren. U heeft namelijk uren handwerkplezier van het borduren en u kunt elk jaar weer van het eindresultaat genieten. Een mooi tafelkleed met kerstprint of juist een sok om op te hangen en te vullen met cadeaus? Bekijk ons ruime assortiment voor alle mogelijkheden.

Borduurpatroon Kerst

Een borduurpakket Kerst is compleet geleverd met voorbedrukt stramien of telpatroon, een borduurnaald, borduurgarens en een duidelijke omschrijving. Na de bezorging kunt u dus meteen aan de slag! Als u op een werkdag voor 16:00 uur uw pakket besteld, doen wij ons best om deze morgen bij u te laten bezorgen!

Kerstsok vilten

Naast borduurpakketten hebben we ook kerstsokken in onze collectie opgenomen! De meeste sokken zijn geschikt om te borduren. Enkelen zijn echter ook geschikt om te vilten! Deze creatieve techniek levert de mooiste handwerkprojecten op. In het pakket vindt u voorbedrukt vilt, draad, kralen, pailletten en garen. Om uw naam of die van een dierbare op de sok te borduren, vindt u instructies om het alfabet te borduren.

Kussen borduren Kerst

Naast de sokken, tafelkleden en standaard kerst borduurpakketten bieden wij ook feestelijke kussen borduurpakketten aan. De Vervaco borduurpakketten bevatten een geschilderd grof borduurstramien, borduurgarens, een borduurnaald en een instructie. Met een kerst kussen maakt u uw interieur helemaal klaar voor de feestdagen!