Wegens onderhoud kunt u op dit moment niet inloggen. U kunt gewoon winkelen en bestellen zonder in te loggen. Onze excuses.

Borduurpakketten

Een compleet borduurpakket van C.R. Couture bevat alle benodigdheden om direct aan de slag te gaan met uw volgende handwerkproject. In het borduurpakket vindt u borduurgaren, een borduurnaald, de borduurstof of stramien en duidelijke beschrijving. Met een borduurpakket van topmerken als Vervaco, DMC en Lanarte beleeft u uren handwerkplezier.

20 product(en)
Van laag naar hoog sorteren
20 product(en)
Van laag naar hoog sorteren

Borduurpakket kopen

In onze webshop vindt u de mooiste borduurpakketten. Vele borduurpakketten worden geleverd met borduurstof, garens, borduurnaald en instructies. Dat betekent dat u na levering van uw bestelling direct aan de slag kunt met uw nieuwe handwerkproject! Met borduurpakketten van topmerken als Vervaco, Dimensions en Lanarte, Eva Rosenstand, Permin en Pako maakt u de mooiste resultaten zelf. Wij hebben meer dan 38.000 producten uit voorraad leverbaar. Op zoek naar een specifiek borduurpakket? Laat het ons dan weten.

Borduurpakket voorbedrukt

Er zijn voorbedrukte en telwerk borduurpakketten. Dit houdt in dat bij een voorbedrukt borduurpakket het borduurpatroon op de borduurstof / het stramien gedrukt is. Vaak is er ook aangegeven welke kleur en/of welke steek waar moet komen. Met een telwerk borduurpakket moet u het borduurpatroon zelf uittellen op de borduurstof. Voorbedrukte borduurpakketten zijn vaak de bekende kruissteekkussens op het grove stramien.

Telwerk borduurpakket

Telwerk borduurpakketten zijn borduurwerken die u nog moet uittellen op de borduurstof. Bekende merken zoals Lanarte hebben hier een breed aanbod in. Zo heeft Lanarte verschillende series borduurpakketten van o.a. Marjolein Bastin, Klassiek, Romantiek, Cultuur, Dieren en Home and Garden.

U vindt bij ons borduurpakketten voor alle thema’s. Borduurpakketten met bloemen, dieren, landschappen, bekende schilders, voor Pasen, voor Kerst, een huwelijk of voor geboorte. Geboortetegels en groeimeters voor de kinderkamer van bekende thema’s zoals Woezel en Pip, Jip en Janneke.

Borduurpakketten voor kinderen

Als officiële dealer mag Vervaco Disney borduurpakketten uitbrengen. En als officieel verkooppunt van Vervaco vindt u daarom de leukste borduurpakketten voor kinderen in onze webshop. Cars, Frozen, Winnie the Pooh, Princessen en Mickey Mouse.. Waar kiest u voor? Ook hebben wij borduurpakketten voor kinderen met speelse afbeeldingen. De borduurpakketten voor kinderen zijn vaak voorbedrukte borduurpakketten, op grove stramien, met borduurwol en een plastic borduurnaald. Dit staat altijd aangegeven in de productomschrijving.

Borduurstoffen in het borduurpakket

In de borduurpakketten zitten verschillende soorten stof. Bij een voorbedrukt borduurpakket kan het Aida, grove of fijne stramien zijn. Bij een telwerk borduurpakket kan de borduurstof Aida, Kaaslinnen of Evenweave zijn. Het verschil tussen deze drie borduurstoffen is de fijnheid ervan. Zo is Aida de meest grove borduurstof en Linnen en Evenweave de fijnste borduurstof. Linnen en Evenweave zijn qua fijnheid gelijk aan elkaar. Het enige verschil is dat de Linnen onregelmatigheid in de stof bevat. De Evenweave borduurstof is glad en gelijkmatig.