De Secret Stitch Along van Vervaco: het is leuk, maar hoe werkt het? 

De Secret Stitch Along is een mysterieus borduurpakket waarvan u het eindresultaat nog niet weet. Uit eerdere successen weet Vervaco dat vele er gewoon van houden. Wie houdt tenslotte niet van verassingen?

Nadat de eerste Secret Stitch Along 2017/1 van Vervaco uiteindelijk een prachtige bos fuchsias werden, de tweede Secret Stitch Along 2017/2 van Vervaco uiteindelijk een poes met pompoen werd, de derde Secret Stitch Along 2017/3 van Lanarte een meisje met hoed werd is nummer vier nog een groot raadsel.

De Secret Stitch Along 2018/1 is een ontwerp van Vervaco. In het pakket zit DMC borduurgaren en een mooie licht grijze Aida borduurstof. Het ontwerp bestaat uit verschillende borduursteken, zoals de kruissteek, stiksteek en Franse knoop. Uiteindelijk wordt het borduurwerk ca.41x41cm groot.

Om mee te doen aan dit succesvolle borduurproject kunt u zich aanmelden op de Facebookgroep Secret Stitch Along of op de website www.verachtert.be Op deze website kunt u zich inschrijven en ontvangt u de patroondelen wekelijks per mail.

Vanaf 20 april 2019 ontvangen allen Facebookleden en geregisterde deelnemers wekelijks, gedurende een periode van 9 weken, een deel van het patroon ‘ Secret Stitch Along – 2018’

Als u op Facebook zich aanmeld op de Faceboogroep vindt u alle informatie en kunt u vragen zowel onder elkaar als aan Vervaco .

Kortom de Secret Stitch Along is een gezellig borduurproject!

Reserveer nu uw pakket en start 20 april.

Samenvatting;

Secret Stitch Along start 20 april 2018 en duurt 9 weken