Shop voor €35 aan telpatroon borduurwerken en ontvang een borduurring cadeau!
 

Scheepjes Stone Washed nieuwe kleuren

Goed nieuws! Scheepjes Stone Washed: het katoenen garen met de robuuste naam en zachte, wolachtige "feel".  Deze hardloper van Scheepjes - geroemd door consumenten en bloggers - wordt uitgebreid met maar liefst 13 nieuwe, zomerse tinten. De nieuwe kleuren vullen het bestaande kleurenpalet perfect aan en daarmee komt het aantal Stone Washed kleuren op maar liefst 36.

Vers van de pers zijn de 13 nieuwe kleuren Scheepjes Stone Washed en Stone Washed XL deze week binnen gekomen en wat zijn het prachtige kleuren! 

Scheepjes Stone Washed: het katoenen garen met de robuuste naam en zachte, wolachtige "feel". Deze hardloper van Scheepjes - geroemd door consumenten en bloggers - wordt uitgebreid met maar liefst 13 nieuwe, zomerse tinten. De nieuwe kleuren vullen het bestaande kleurenpalet perfect aan en daarmee komt het aantal Stone Washed kleuren op maar liefst 36.

Stone Washed is momenteel zeer bekend door de Scheepjes Hygge CAL ontworpen door Kirsten Ballering. De CAL pakketten zijn in voorraad maar wees er snel bij want OP=OP

Naast de populaire Scheepjes CAL is de Stone Washed ook bekend van haakboeken de lappen poppen en knuffelkussens haken. Naast vele grote en kleine knuffels haken is de Stone Washed ook zeer geschikt voor een deken, omslagdoek of kleding. 

Het verschil tussen de Stone Washed en Stone Washed XL is de naalddikte. Stone Washed is voor naalden 3.0-3.5mm en Stone Washed XL voor naalden 5.0mm. Het kleurenpallet is het zelfde. Zo kunt u dus ook een 'kleine' en 'grote' knuffel haken of breien. 

Gerelateerde berichten
  1. Leer de visgraatsteek breien Elke vrijdagochtend is onze gezellige brei- en haakinloop ochtend met "Juf Corrie"De ochtend van 09:30uur tot 12:30uur is bedoelt om u te leren haken, breien, een nieuwe steek uit te proberen of u te helpen bij een probleempje. Deze vrijdag heeft ze
  2. Scheepjes CAL Ubuntu
  3. Wafelsteek haken
  4. Phildar Detente trui haken gratis patroon


Copyright © 2021 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden. Deze shop is gebouwd door netwrk.nl
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!