10% extra korting op alle Disney borduur- en smyrnapakketten met de code: disney10 

 

Gratis verzenden boven €65 *binnen NL
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Scheepjes Crimbo Limbo Kit

 

Op de dagen tussen Kerst en Oudjaar komen we bij van de drukte die geweest is, genieten we na van alle cadeaus en kunnen we nog dagen eten van dat heerlijke kerstdiner. In deze periode, in het Engels ook wel aangeduid als Crimbo Limbo, zijn we het liefst thuis in onze vertrouwde omgeving. Om in deze huiselijke setting heerlijk creatief aan de slag te gaan, heeft Scheepjes het perfecte cadeau ontwikkeld. 

Scheepjes presenteert haar eerste Crimbo Limbo Kit, een haakproject om de luwte van de drukke decemberdagen te vullen met creativiteit. Deelnemers aan het Evergreen Mystery Shawl Project krijgen een belangrijke taak – de inhoud van de Crimbo Limbo Kit moet geheim blijven tot Eerste Kerstdag! Op deze dag mag de zegel verbroken worden en kunnen deelnemers over de hele wereld zich onderdompelen in een nieuw creatief haakavontuur. 

Het Evergreen Mystery Shawl Project is ontworpen door Lilla Björn Crochet en biedt avontuurlijke beginners tot meer ervaren haaksters en hakers een plezierig haakproject. Speciaal voor de Crimbo Limbo Kit zijn een unieke kleur Scheepjes Whirl en Scheepjes Whirlette geproduceerd. Ook is er speciaal voor deze kit een uniek YARN – The After Party patroon geprint. 

Kit Inhoud
Haakpatroon

YARN - The After Party Special Christmas Edition in English (UK terms) and Dutch

Garen
1 x Scheepjes Whirl Special Christmas Edition
1 x Scheepjes Whirlette Special Christmas Edition
1 x Scheepjes Whirlette 
Een kleine verrassing

Aanbevolen haaknaaldmaat (niet inbegrepen):
3mm en 4mm (of andere haaknaald maat om juiste draadspanning te verkrijgen)

Gerelateerde producten


Copyright © 2022 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!