Weekactie: Shop voor €35 aan Rico Design badstoffen en ontvang een borduurboek t.w.v. €7,95 cadeau!

Laatste vooraad Scheepjes Sassenach KAL kits

 

Phildar winter wol collectie 2019-20

Het bekende wolmerk Phildar komt ieder seizoen weer met een prachtige collectie met voor ieder wat wils. Van een lekker zachte fluffy baby draad, een basis draad, mohair draad of een lekker dikke draad het zit er allemaal tussen. In dit blog bericht ga ik jullie wat meer vertellen over de nieuwste winterdraden en de toffe patroonboeken.

We beginnen met de Phildar Wavy
Phildar Phil Wavy  is een zacht, luchtig winters garen met een 'golvend' uiterlijk voor naalden 5.0mm . Phil Wavy is een combinatie van 48% polyamide, 30% acryl en 22% wol. Met 3 breit u al een baby trui maat 3 maanden en met 10 bollen breit u een trui maat 42. Phil Wavy geeft een speels effect aan uw breiwerk.
Phil Wavy is een garen voor de hele familie. Patronen van dit garen staan o.a. in winterboek Nummer 175, 176, 178 en 180. 

   

Ook Phildar Phil Gourmand is een nieuwe draad van Phildar en wat is deze draar toch heerlijk zacht. Echt ene baby draad! Phildar Phil Gourmand is een zeer zacht 'knuffel garen' met een wollige look voor naalden 4.5mm. De draad is een mix van 65% polyamide en 35% acryl en hierdoor ook zeer geschikt voor baby kleding of als men geen wol wilt of kunt dragen maar wel het effect van en 'wollig' breiwerk. Brei zachte baby dekens, een knuffel trui, vest of accessoires met de Phil Gourmand. Bijna in alle winterboeken staan patronen van deze draad. 

     

Phildar Phil Gardening is net een grovere draad van de Phil Gourmand en dan in mooie verloop kleuren. De draad heeft een licht ‘wollige’ mohair uitstraling, voelt lekker zacht aan en heeft mooie kleurtinten. Phil Gardening is een combinatie van 53% acryl, 37% wol en 10% alpaca. Dit hippe trendy garen is ideaal voor het breien van warme (bernadette) vesten, truien en accessoires. 

In Phildar winterboek nummer 175, 176, 178 en 180 staan patronen met deze draad.

     

Om in de mohair looks draden te blijven, maak dan kennis met Phildar Phil Lolita. Een zachte, harige draad alleen dan met een kleurenverloop in dezelfde tint. Phil Lolita kan goed gecombineerd worden met Phildar Phil Light, de effen draad in deze kwaliteit. De draad is een mix van 47% acryl, 33% polyester, 10% wol en 10% polyamide voor naalden 6.0mm. Phildar Phil Lolita is een ideaal garen voor het haken en breien van Bernadette vesten, truien maar ook accessoires. Met 2 bollen breit u al een 'recht toe, recht aan trui' maat 40/42.
In boek 180 staat o.a. een Bernadette vest patroon van deze draad in maar ook in boek 175, 176, 178.

   

Naast deze nieuwe winterdraden zijn er natuurlijk ook nog ook favroeite andere wintergarens. Voor baby projecten zijn de Phil Douce, Phil Caresse, Partner Baby en Super baby favoriet.

Maar ook de Partner 3,5, Partner 6, Lambswool, Phil Light, Rapido en Nebuleuse zijn mooie draden voor een trui, vest, deken of accessoires te breien of haken.

Liever wat dikker dan is Big Wool is erg leuke draad.  Een tweed breien kan met Phil Randonees, is echt tweed garen van Phildar.  

Dit seizoen heeft Phildar weer een baby breiboek uitgebracht nummer 174. 

 

Boek nummer 175 staat vol met dames breimodellen

 

Boek 176 en 177 is voor kinderen en peuters

 

Boek 178 staat vol met accessoires o.a. ponchos, sjaals en meer!

 

Boek 179 staan wat modellen in om te breien van luxeuse Phildar garens

 

En tot slot boek 180 met 35 nieuwe wintermodellen voor dames. 

Ik hoop dat jullie zo wat meer weten over de prachtige Phildar garens. U kunt ons altijd contacten of gezellig langs komen in de winkel voor vragen en advies.

Onze Phildar Superstore winkel zit aan de Molendijk 40a in Rhoon. Tevens hebben wij op Faceboek ook een gezellige groep: Breien en Haken met Phildar garens
Hier delen vele hun ‘Phildar project’ en komen nieuwigheden, tips en trucs voorbij. U bent van harte welkom! 

Gerelateerde berichten
  1. Phildar Detente trui haken gratis patroon


Copyright © 2021 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden. Deze shop is gebouwd door netwrk.nl
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!