Shop leuke bollen nu in de SALE 

 

Gratis verzenden boven €65 *binnen NL
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

Nieuwe Vervaco collectie

Wij zijn in onze sas met de nieuwe borduurcollectie van Vervaco. De Vervaco borduurpakketten uit deze nieuwe collectie zijn fleurige taferelen met ook enkele knooppakketten. Bijna alle borduurwerken van Vervaco zijn geheel compleet om direct aan de slag te gaan!

Tafelkleden borduren
Deze tafelloper van 40x100cm en tafelkleed van 80x80cm met oranje bloemen en vlinders zijn toegevoegd aan de Vervaco collectie. De tafellakens zijn voorbedrukt en geheel compleet om direct aan de slag te gaan! 

Een klein borduurwerk
Zo is deze zomerbloemen serie om te borduren nieuw uitgebracht. De serie bestaat uit kruidenzakjes om te borduren, wenskaarten om te borduren en 3 mini schilderijen om te borduren. Deze kleine borduurwerkjes zijn leuk als vakantieproject, als u gaat beginnen met borduren, een tussendoor projectje maar bovenal super tof om te borduren.

De Vervaco kruidenzakjes zijn geborduurd in kruissteek met telpatroon, aida borduurstof, DMC borduurgaren, telpatroon, borduurnaald en werkwijze.

De Vervaco wenskaarten zijn geborduurd in kruissteek met telpatroon, aida borduurstof, DMC borduurgaren, telpatroon, borduurnaald en werkwijze.

Deze 3 mini Vervaco borduurwerken zijn geborduurd in kruissteek met telpatroon, aida borduurstof, DMC borduurgaren, telpatroon, borduurnaald en werkwijze.

 

Liever voorbedrukt borduren?
Ook is de collectie voorbedrukte kruissteekkussens zijn uitgebreid niet nieuwe taferelen om te borduren. Alle kruisstteekkussens zijn voorbedrukt, op grof stramien, wordt met wollig acryl geborduurd en zijn ca. 40x40cm groot.

Kijk eens hoe tof?! Deze dwerg papagaaien en tropische vogels om te borduren maar ook de pandabeer en koalabeer om te borduren.

En als kers op de taart, zijn deze flamingo’s nu ook uitgebracht als knoopkussen. Het knoopkussen is ca. 40x40cm groot en vormt samen een mooi set met het borduurkussen.

Naast de dieren zijn er ook deze landschappen toegevoegd aan de nieuwe Vervaco collectie. Een zonnebloemveld en klaprozenlandschap om te borduren.

Direct de achterkant van het kussen (de kussenrug) mee bestellen? Klik dan op deze link. De kussenruggen zijn verkrijgbaar in het wit, creme, cognac, zwart of grijs.

 

Liever zin een borduurwerk met telpatroon?
Ook hier zijn nieuwe tafrelen van uit zoals deze zwaan om te borduren in kruissteek, de koalabeer met jong en dit fantasie pakket met de tekst ‘hope’
Deze borduurwerken zijn geheel compleet om direct aan de slag te gaan!

Tot slot, dit prachtige knoopkleed… Tijger met junglebladeren.
Het knoopkleed van Vervaco is ca.67cm doorsnede en geheel compleet om direct aan de slag te gaan!

Gerelateerde berichten
  1. Secret Stitch Along 2018-1
  2. Download gratis borduurpatronen Borduur de herfst en winter door met deze twee gratis borduurpatronen van CR Couture in samenwerking met Vervaco. De twee borduurpatronen passen bij de aankomende seizoenen en kunt u nu gratis downloaden.
  3. Dolle Borduurdagen 8 t/m 13 april 2019
  4. Dolle Borduurdagen XL 3 t/m 4 september 2019


Copyright © 2022 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!