Shop voor €35 aan telpatroon borduurwerken en ontvang een borduurring cadeau!
 

Dolle Phildar dagen 11 t/m 17 oktober 2021

Het is tijd voor een Phildar feestje! Met vele nieuwe wintergarens en prachtige nieuwe winter patroonboeken vonden wij het tijd voor de Dolle Phildar dagen. 

Shop je deze dagen voor €30 aan Phildar producten? Dan doe je mee aan de bingo en maak je kans op toffe prijzen. In de winkel mag je zelf aan het bingo rad draaien als voor €30 aan Phildar heb besteed. Maar online kan je ook mee doen. Hoe? Bestel voor €30 aan Phildar producten en vermeld bij de opmerkingen 'bingo' op de afrekenpagina en wij draaien aan het rad voor jou!

Maar wat valt er zowat te winnen? Een ding is in ieder geval zeker, je heb gegarandeerd prijs. De prijzen zijn o.a. breinaaldenetui's, patroonboeken, waszakken, adventskalenders, notitieboeken, handige tassen, naaldenhoezen, etui's, kussenpakketten en zelfs breinaaldensets. Niet getreurd, elke dag vullen wij de prijzen aan en elke dag start de bingo opnieuw. Er is dus elke dag kans op de hoofdprijs. Tip van de sluier, bingobal nummer 32 is de hoofdprijs want onze winkel bestaat namelijk al 32 jaar. 

Naast het strooien van prijzen delen wij tijdens de dolle Phildar dagen ook elke dag een gratis patroon. Houd onze patronen pagina dus goed in de gaten. Kom jij een bingo bal trekken? Wij hopen u te verwelkomen in ons handwerkparadijs!

Onze winkel zit aan de Molendijk 40a in Rhoon

 

 Copyright © 2021 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden. Deze shop is gebouwd door netwrk.nl
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!