De tweede editie Dolle Borduurdagen in een XL variant zijn 3 september van start gegaan... en wat is het een feestje! Dit keer hebben wij de aller nieuwste borduurcollecties tentoon gesteld van o.a. Lanarte, Vervaco, Rico Design, Luca-S en Riolis. Een exclusief borduurfeestje in Nederland.

Deze dagen ontvangen wij klanten vanuit België tot Groningen die speciaal voor onze tentoonstelling naar ons toe kwamen. Onder het genot van een kop koffie, kijkt iedereen op zijn gemak rond. Wij horen van iedereen enthousiaste verhalen wat het natuurlijk extra leuk maakt.

Deze dagen hebben wij ook speciale kortingen op de pakketten, shopt u opbergdozen extra voordelig en niet te vergeten het borduurgaren van DMC met extra korting. In deze editie ontvangt u ook een bolletjes borduurnaald cadeau bij aankoop van €30 aan borduurproducten. De bolletjensaald, wie wilt die nou niet...de magic needle in de borduurwereld.

Dagelijks krijgen wij nieuwe ladingen met borduurpakketten, -accessoires, -stoffen, -garens en noem het maar op binnen om zo snel mogelijk iedereen weer te voorzien.  De Dolle Borduurdagen XL zijn nog tot en met zaterdag 14 september 2019. Iedere dag van 8:00 tot 13:00 uur en op zaterdag van 9:00tot 12:00 uur op Molendijk 40A in Rhoon, net onder de rook van Rotterdam.