Shop leuke bollen nu in de SALE 

 

Gratis verzenden boven €65 *binnen NL
Persoonlijke aandacht
CR Couture het beste in borduren!

De Trinity Mandalas van C.R.Couture haken

De Trinity Mandalas van C.R.Couture haken

In april 2019 lanceerde Scheepjes een korte Crochet-A-Long (CAL) in hun Facebook groep waarin de Trinity Mandalas van It’s all in a Nutshell gezamenlijk gemaakt werden. Misschien heb je ze al gezien? Esther Dijkstra nam tien verschillende kleuren Scheepjes Catona en ontwierp daar drie mandala’s mee, die ze verwerkte tot dromenvangers.

Het gratis patroon bestaat uit drie delen, waarbij ieder deel voortgaat op het vorige, maar ieder deel ook meteen het laatste deel van één van de mandala’s is. Klinkt ingewikkeld? Valt mee: na deel 1 heb je een mandala gehaakt die in een ring van 15 cm past. Na deel 2 heb je de mandala klaar die in de ring van 30 cm past en na deel 3 heb je de grootste af en deze past in een ring van 50 cm.

Shop de ijzeren ring maten op deze link

Natuurlijk konden wij niet achterblijven en gingen we aan de slag met tien kleurtjes Catona in verschillende tinten blauw en bruin.

We gebruikten: 105, 505, 506, 162, 124, 164, 201, 261 en 509.

Shop alle kleuren Scheepjes Catona op deze link


En na een aantal uurtjes heerlijk haken, waren ze al klaar. Het patroon is echt een plezier om te maken en het eindresultaat is ook nog eens heel mooi!

Om de dromenvangers mooi op te hangen, maakten we met behulp van de Handy Thread Twister van Clover drie verschillende koordjes (van drie verschillende lengtes) van de restjes Catona. En… tadaaa!

Afbeelding kan het volgende bevatten: plant

 

Mocht je ze in het echt willen zien: ze hangen in de etalage voor de winkel!

Gerelateerde berichten
  1. Scheepjes Stone Washed nieuwe kleuren Goed nieuws! Scheepjes Stone Washed: het katoenen garen met de robuuste naam en zachte, wolachtige "feel".  Deze hardloper van Scheepjes - geroemd door consumenten en bloggers - wordt uitgebreid met maar liefst 13 nieuwe, zomerse tinten. De nieu
  2. Scheepjes CAL Ubuntu
  3. Wafelsteek haken
  4. Phildar Detente trui haken gratis patroon


Copyright © 2022 CrCouture.nl. Alle rechten voorbehouden.
Ontvang de nieuwsbrief en krijg 10% korting op je online bestelling!
Pak je korting!