In de loop van april en mei van 2015 krijgt CRcouture weer de nieuwe collecties borduurpakketten binnen van Vervaco, LanArte, Royal Paris, Anchor, Pako, Dimensions en Thea Gouverneur. Ieder merk heeft zo zijn eigen thema's qua borduurpakketten. Hieronder per merk een kleine preview van hun borduurpakketten collectie. Wilt u direct  bestellen? Bestel dan hier uw borduurpakketten.

Vervaco

De borduurcollectie van Vervaco kenmerkt zich door het gebruik van frisse lentetinten. Wacht dacht u bijvoorbeeld van de borduurpakketten in de tinten paars, roze en blauw. U borduurt een compleet nieuw intereur bij elkaar. Uiteraard is dit niet het enige in de Vervaco collectie. Zo hebben we ook weer een nieuwe collectie dieren om te borduren, zoals kussens en schilderijen.

 Koop hier de Vervaco borduurpakketten 2015

Vervaco borduurpakketten 2015

 

LanArte

Ook Lanarte heeft weer een mooie borduurcollectie voor het eerste kwartaal van 2015. Kenmerkend voor deze collectie zijn de zachte pasteltinten met bloemen. Schitterend om in te lijsten. Hierdoor haalt u echt de frisheid van de lente in huis.

Koop hier de Lanarte borduurpakketten 2015

LanArte borduurpakketten 2015

 

Pako borduurpakketten

De borduurcollectie van Pako is vooral bekend om de collectie borduurpakketten voor een geboorte van Dick Bruna met o.a. Nijntje, Boe zegt de koe, ABC en de Nijntje meetlat. Zoekt u een leuke geboortetegel of geboortelap? Dan zijn de nieuwe borduurpakketten van Woezel en Pip zeker wat voor u. Verder verheugen wij ons ook op de nieuwste borduurcollectie van Dikkie dik en Fiep Westerdorp.

Naast de collectie van bekende illustratoren, vindt u bij Pako ook een ruime keuze knoopkussens van dieren en bloemen.
U hoeft zich dus ook in de lente van 2015 niet te vervelen.

Koop hier de Pako borduurpakketten 2015

Paco borduren en knooppakketten

 

Riolis

Riolis is een Russiche leverancier van van hoge kwaliteitsproducten van het meer traditionelere borduurwerk. Ook in 2015 breiden zijn hun collectie weer uit met leuke borduurstramienen. 
Wat te denken van een borduurpakket van een Harley Davidson, een PT Wikov, een boerderij of een mooie mand met zonnebloemen.

Koop hier de Riolis borduurpakketten 2015

Riolis 2015 borduren

 

Bestel deze nieuwe borduurpakketten

De meeste borduurpakketten krijgen wij binnen in april en mei van 2015. Op onze pagina met voorbedrukte borduurpakketten kunt u zien of uw keuze al binnen is. Zoekt u een special pakket? Stuur ons een mailtje en u krijgt van ons een seintje als het borduurpakket binnen is.